P: Kia sportage
P: Kia sportage
torej prodajam http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3482764&show=1
menjam pa tudi za drug avto,karavan ali enoprostorca.
menjam pa tudi za drug avto,karavan ali enoprostorca.
Drži, zakaj pa misliš da imam kio na dvorišču
ker prav pride ko samuraj več ne greje
Prodam kio sportage po delih l. 02 diesel. Malo sem že obupal ker kie očitnoo ne crkavajo in je v zadnjih treh letih bilo prodano le levo ogledalo.
Moram pa priznat da imam na samuraju podvozje od kie
Resno brez zajebancije......
Prodam kio sportage po delih l. 02 diesel. Malo sem že obupal ker kie očitnoo ne crkavajo in je v zadnjih treh letih bilo prodano le levo ogledalo.
Moram pa priznat da imam na samuraju podvozje od kie
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3552408&show=1
še vedno naprodaj, možna menjava......
še vedno naprodaj, možna menjava......
mamaMicka napisal/-a:maticV napisal/-a:A ni to ista kia ki ima težave z jermeni in ima neki vonj po zažganem?
Je to že odpravljeno?
Ali je ta cena za tak avto z neodpravljenimi težavami
Potrjuješ, da si pravi Slovenec!
Zakaj pa to? Oziroma v kakšnem smislu to misliš...
Ker pač spremljam forum sem opazil da so s tem avtu ble težave....
pa nisem zasledil da bi potem problemi bli rešeni.... Cena je pa kr visoka
si kupec? nisi!
Torej ne dajaj komentarjev, ki skodujejo prodaji.
si kupec? si!
Poklici in pojdi pogledat ali pa vprasaj na PM.
Pa ne mislim nic pretirano slabega, samo sam tudi veliko prodajam in kupujem prek forumov in take stvari se mi ne zdijo na mestu... So pa na Slovenskih forumih zelo pogoste. V Italiji in Angliji takih zadev skoraj ni!
Pa brez zamire!
Torej ne dajaj komentarjev, ki skodujejo prodaji.
si kupec? si!
Poklici in pojdi pogledat ali pa vprasaj na PM.
Pa ne mislim nic pretirano slabega, samo sam tudi veliko prodajam in kupujem prek forumov in take stvari se mi ne zdijo na mestu... So pa na Slovenskih forumih zelo pogoste. V Italiji in Angliji takih zadev skoraj ni!
Pa brez zamire!
Brez zamere vsem,
Jas sam kar pogosto menjam avto, na manj kot eno leto. Vendar ko ga prodajam, povem za avto takšen kot je ne olepšujem stvari.
Meni se slabše zdi da greš avto gledat ali ga po možnosti kupiš pa je prodajalec zamolčal kup nevšečnosti in okvar.... Plačaš ko budalo na koncu pa si kupil sekret. Napake pa so lahko večkrat tudi take, ki jih na prvi pogled in na testni vožnji cca 5km ponavadi ne opaziš. Te pa potem boli glava !
Moj namen ni škodovanje prodaji, le, da če smo na forumu za to, da si pomagamo, saj navsezadnje imamo vsi enak hobi, potem smo vsaj tukaj pošteni drug do drugega in si stvari povemo tako kot so
Jas sam kar pogosto menjam avto, na manj kot eno leto. Vendar ko ga prodajam, povem za avto takšen kot je ne olepšujem stvari.
Meni se slabše zdi da greš avto gledat ali ga po možnosti kupiš pa je prodajalec zamolčal kup nevšečnosti in okvar.... Plačaš ko budalo na koncu pa si kupil sekret. Napake pa so lahko večkrat tudi take, ki jih na prvi pogled in na testni vožnji cca 5km ponavadi ne opaziš. Te pa potem boli glava !
Moj namen ni škodovanje prodaji, le, da če smo na forumu za to, da si pomagamo, saj navsezadnje imamo vsi enak hobi, potem smo vsaj tukaj pošteni drug do drugega in si stvari povemo tako kot so
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov