@Rafter
Saj ni bilo vprašanje postavljeno v smislu: "Ali je sploh mooče, da Tako dobremu avtomobilu lahko sploh kaj crkne?"
Bolj iz tega stališča, ker sem do sedaj vozil le Mercedeza z "tiptronic" in do "drsenja sploh ni moglo priti, ker je vse ostalo prej crknilo.
In ta Mercedes je imel avtomatski menjalnik po funkciji enak, ko t ročni, torej so linearno rasli obrati in hitrost.
Jeep pa sploh z overdrive drži vedno enake obrate in pospešuje. Prestavljanja se niti ne zazna. Ko overdrive ugasnem je sicer nekaj razlike, vendar še vedno obrati in pospeševanje ne rastejo linearno.
Meni se pa zdi, da ta Jeep pospesuje manj po določenimi obrati, kot prejsnji, ki sem ga imel in ki je hitro zaribal, zato ne morem soditi kaj je prav in kaj ne. In prejsnji Jeep je imel le 4.0 motorizacijo!
Sedaj sem dobil odgovore, da bi bilo to možno in bi prosil za kakšen nsavet, kdo bi to lahko uotovil in mi pogledal se vse ostale stvari, da se lahko kasneje brez skrbi vsedem v avto in odpeljem. Predvsem, da ni površen, ker sem na robu bankrota z temi Jeepi

Bo treba zgleda na VW
Hvala vsem za že dane odgovore in odovore, ki bodo prišli.
P.S. sem pa zdaj vzel tudi asestenco, ker nekako Jeepi ne spadajo med najzaneslivejse avtomobile