Tudi na gorenjskem se dogaja.....
medo napisal/-a:A zato se neda cerada zapet,![]()
![]()
![]()
![]()
Ja priden ni kaj
še če ne bi neda skupaj napisal bi bilo za čisto petko. Še veliki šef ne bi imel kaj za reči oziroma pripomnit Picpoki napisal/-a:Pa sem mislil da je LR kritičen
Si tudi presenečen
Sem ga dal v šolo terenske vožnje, zdaj ga pa začetniki raztegujejo vsak dan po dve uri. Mogoče se bo nehal zaj....t.
Huligan napisal/-a:očitno te je kr mal strah "powerja" vsej po slikah sodeč,k se ti malo roka trese.
to je zarad žeje, zj ne bo več tolk šoldov za biro ostal
- Dr.Patrol
- Kraj: Lej jo, našo Baško Grapo!! :)
- Kontakt:
Od katerega motorja so? 
ex.Popaj. Preimenovan s strani upravnika na podlagi zaslug skupnosti in predlog skupnosti. ;)
www.Adventure-Overland.si
compadre napisal/-a:skoraj ni pomembno, glavno, da so KEI-HIN
ja drži, kei-hin 4x40, the dark side of power. Sem iskal ko blesav, no nakonc jih pa dobim takorekoč pri sosedu v omari
Tule se derejo ko so bili še na fičaku....
http://www.youtube.com/watch?v=4A9BKCnK_mc
- Dr.Patrol
- Kontakt:
Hehe...pr Rudiju se mrs kej dobi 
ex.Popaj. Preimenovan s strani upravnika na podlagi zaslug skupnosti in predlog skupnosti. ;)
- Dr.Patrol
- Kontakt:
In zakaj bi jih moral daljšat?? Uplinjač dela pravilno tudi brez njih, dolžina trobentic upliva "le" na navor in obrate(večje kot so, večji naj bi bil navor in manj obratov naj bi motor dosegel in obratno)ferrarist napisal/-a:Cule,mogu boš podaljšat trobente,če boš hotu da ti dela pravilno...po občutku vsaj za ene 3 cm![]()
drugač pa-svaka čast,lepo zgleda tole
no to so samo nianse.......
Zadeva špila tudi tako
http://www.youtube.com/alien4x4#p/u/0/A1Sxk9EeMnU
Zadeva špila tudi tako
http://www.youtube.com/alien4x4#p/u/0/A1Sxk9EeMnU
- Dr.Patrol
- Kontakt:
Tako! Glede na to, kaj imaš gor potem naštelaš uplinjače z posebnim instrumentomferrarist napisal/-a:Kot vsake trobente,morjo tud te bit uglasene,( glede na specifikacije motorja )
Ni Samurai, ima pa 4 trobente

Jp,taljani so hudi macki kar se stelanja vplinjacev tice...z uglazevanjem trobent sem pa bolj mislil na izbiro dolzine-daljse kot so,v nizjih obratih optimalno delujejo...in ce trobente ki delujejo optimalno od 10k rpm naprej das v avto,ki bo fural do max.8k rpm,pomeni da ne bodo idealno opravile svojega dela 
- Dr.Patrol
- Kontakt:
Vidiš, ko sva prišla skupferrarist napisal/-a:Jp,taljani so hudi macki kar se stelanja vplinjacev tice...z uglazevanjem trobent sem pa bolj mislil na izbiro dolzine-daljse kot so,v nizjih obratih optimalno delujejo...in ce trobente ki delujejo optimalno od 10k rpm naprej das v avto,ki bo fural do max.8k rpm,pomeni da ne bodo idealno opravile svojega dela
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov