BF Goodrich & Boltez challenge 2005

O offroad srečanjih in dogodkih
Uporabniški avatar
Nebivedu

OdgovorNapisal/-a Nebivedu » To Feb 15, 2005 10:58 pm

hehehe - potem se mi pa splača potrudit - da mal pokažem kaj zna subaru na terenu z dobrimi zimskimi gumami, če se ne bo spet kej polomilo.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
gregor
Moderator
Kraj: Žalec
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor » Sr Feb 16, 2005 12:36 am

Kaj boš na spomlad nove zimske gume gor dajal? :twisted: :wink:

Uporabniški avatar
Nebivedu

OdgovorNapisal/-a Nebivedu » Sr Feb 16, 2005 8:14 am

Ne mam še te k sm jih dal 2 dni prej preden sem v Slovenj Gradcu roko odlomil. Sem jih dobu pri Maroltu, pa so kr dobr narezane. Vozm se pa z avtom bl mal zdej, tko da jih tut znucal nisem nič.
Pa itak imam celo leto zimske gume na avtu.

Uporabniški avatar
Samo
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Samo » Sr Feb 23, 2005 4:13 pm

Opozoril bi, da nikjer ne piše, kam je treba oddati prijave - piše le, da jih je potrebno oddati do 5.3. Jaz grem sicer sedaj v Kranj, pa bom kar osebno odnesel prijavnico, ampak vsi niso iz okolice Kranja...

LP
Samo

Uporabniški avatar
Defender110
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Defender110 » Sr Feb 23, 2005 4:29 pm

Mogoče pa kar na mejl! Sprintaš, izpolniš, skeniraš in pošlješ! Ali pa kar v Acrobatu, če ga že imaš?

Torej, ali gre lahko to na: iztok@boltez.si ?

LP
Igor
KLRS Pathfinder & Land Rover Enthusiast

Uporabniški avatar
Ludwig
Kraj: Moravče
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Ludwig » Sr Feb 23, 2005 7:43 pm

Prijaviti se da na mail, kot ste že ugotovili, na dan tekme pa se bo mogoče prijaviti pred štartom na licu mesta....tako da brez skrbi, da se kdo ne bi mogel prijaviti...
LP Ludwig
God shave the queen...

Uporabniški avatar
miran
Kraj: GOCAN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Če Mar 03, 2005 10:16 am

Včeraj je en tip s čisto navadno LCjko z zimskimi gumami in brez zapor in reduktorjev celo progo prevozil. Je bilo tam 10 do 15 cm snega in pred njim špuri od ene dveh avtov. Za njim je letal en :pes_me_vlece:
Tip ni mel nobenih težav in niti gat mu potem ni bili treba menjati. Je pa vsakič, ko je iz rampe dol zapeljal malo s trebuhom po tleh podrsal. Nič hudega. Če bi bil avto bolj kratek, ne bi.
:D :D :D
Se vidimo naslednjo soboto. Verjetno bo bolj blatno. :skace_od_srece: :skace_od_srece:
LP Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel

Uporabniški avatar
Samo
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Samo » Če Mar 03, 2005 10:53 am

Tudi jaz sem videl enega tipa z Jimny-jem, ki se je tam peljal, ko še ni bilo nebonih špur. ;)

Če se voziš po motocross špuri, je to proga, katero mora zvoziti vsak terenec. Vse se da zvoziti brez šper in reduktorja, le da se da s šperam počasneje (kar nekako ni potrebno na dirkah). Ko pa bo Ludwig postavil trakce kje kar malo počez, bo pa malo bolj zanimivo :).

LP
Samo

Uporabniški avatar
vigadu
No. 1

OdgovorNapisal/-a vigadu » Če Mar 03, 2005 11:26 am

Kakšna je sedaj situacija z "hard" progo. A se mi splača vozit nivo tja ali bo
reč prenežna?

Uporabniški avatar
Samo
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Samo » Če Mar 03, 2005 11:45 am

Prenežna? Niva al proga? :twisted:

LP
Samo

LC 90TD
Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a LC 90TD » Če Mar 03, 2005 5:40 pm

Pozdravljeni,

vidim, da ste se nekateri že vozili po progi, pa bi vprašal ali se sme vsakdo vozit tam kadarkoli, al je treba koga poznat, da ti dovoli, ker jaz sem bil pred kratkim tam pa je bilo vse zamreženo pred vhodom na progo pa ketna in se ni dalo noter priti, pa sem se obrnil in šel. Ker sem iz Kranja bi mi proga prišla prav, da bi se kdaj malo zapeljal po njej, ko bi se mi zahotelo terena. No pa saj verjetno pridem v soboto, se bom vsaj enkrat lahko legalno vozil po mili volji, pa še vas bom spoznal.

Lp vsem,

Jure

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » Če Mar 03, 2005 5:48 pm

Ej Samo!
Potem je moral za tistim tipom z Jimnijem še en peljati s precej širokimi in krampastimi gumami.
Pa menda ja ne misliš reči, da se da tam kaj počez po brežinah voziti :shock:
in se ne zvrniti seveda.
Tisto o gatah v takem primeru nazaj vzamem :oops:

LP Miran

Uporabniški avatar
Samo
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Samo » Če Mar 03, 2005 6:07 pm

Ne, se je vozil še en drug - ampak tisti se ni čez celo progo.
Lani je bila tekmovalna proga speljana tako, da je bila na ene par koncih bolj zahtevna kot motocross proga, a vseeno ni bilo nobene panike - primerna za serijske avte (res pa je niso zvozili vsi, ker je bilo blatno in je precej drselo - torej za serijske avte z dodatkom M/T gum). Po koncu dirke pa smo prevozili še vse klance, katerih prej ni bilo v repertoarju. Ko je vsak kaj odlomil na avtu (jaz sem prag - takrat sem imel še plastične :oops: ), pa smo se lahko odpravili domov. Brežine se da zvoziti tudi počez, ampak ne s ta dolgimi avti. Torej tega ni za pričakovat na dirki (razen na hardu).

LP
Samo

Uporabniški avatar
RANGIE
Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a RANGIE » Če Mar 03, 2005 7:43 pm

LC 90TD napisal/-a:Pozdravljeni,

vidim, da ste se nekateri že vozili po progi, pa bi vprašal ali se sme vsakdo vozit tam kadarkoli, al je treba koga poznat, da ti dovoli, ker jaz sem bil pred kratkim tam pa je bilo vse zamreženo pred vhodom na progo pa ketna in se ni dalo noter priti, pa sem se obrnil in šel. Ker sem iz Kranja bi mi proga prišla prav, da bi se kdaj malo zapeljal po njej, ko bi se mi zahotelo terena. No pa saj verjetno pridem v soboto, se bom vsaj enkrat lahko legalno vozil po mili volji, pa še vas bom spoznal.

Lp vsem,

Jure

Tudi jaz sem tako mislil,ker sem tudi iz Kranja, pa se na žalost se ne da zmeraj vozit, ker je proga privatna last.

Lp Rangie
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE !!!

Uporabniški avatar
Defender 110
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Defender 110 » Ne Mar 06, 2005 2:36 pm

Evo, takole izgleda poligon 6 dni pred "tekmo"!!
Slika

LP
Igor
KLRS Ex Pathfinder & LR Enthusiast

Uporabniški avatar
Samo
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Samo » Ne Mar 06, 2005 3:21 pm

Lepo, a ne? Če ne bo res toplo, bo sneg tudi čez 6 dni.

LP
Samo

Uporabniški avatar
Ludwig
Kraj: Moravče
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Ludwig » Ne Mar 06, 2005 5:59 pm

Upam da bo res....to bo lepa dirka....
God shave the queen...

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » So Mar 12, 2005 6:29 pm

:D :D
Ne samo, da je bila lepa dirka, super je bilo. Organizacija hudo profesionalna. Udeleženci smo bili lepo obdarjeni in napapcani. Res, Boltez, kapo dol. Pa tudi Ludwig je pomagal .... in še kdo. En res velik hvala organizatorjem :thank_you:
Blata do neba, pa vseeno smo (vsaj jaz, ki sem sicer en velik pujs) šli domov skoraj neumazani, tako avti kot posadke.
Tistih par slik, ki sem jih naredil, sem poslal Vigaduju, da jih objavi kjer koli jih bo že pač objavil.
Še kakšen tak dogodek, pa bom še gudričke kupil za mojo kišto :wink:

Se vidimo naslednjič
LP vsem
Miran

Uporabniški avatar
Samo
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Samo » So Mar 12, 2005 6:45 pm

Res vse čestitke organizatorjem. Proge so bile res enkratno postavljene - tako da je brzinc potem offroad dirka in ne preganjanje po ravnem. Po mojem bi morali Ludwiga in Tomiča najeti za postavljanje prog za državno prvenstvo.
Najbolj pomembno je pa to, da smo se res dobro zabavali, pohvalil pa bi tudi to, da je bil letos tudi hard - vsekakor zelo zanimivo za gledalce in glede na to, da je na hardu zmagal Krivic brez vitla, tudi ne preveč zahteven (čeprav smo videli tudi prevračanje, lomljenje dreves, kleparska dela,...). Skratka - dirka v celoti organizirana tako, kot se šika. Bravo - in še več takih.
Edina pripomba: glede na to, da so bili na 1. progi časi od 2. do 5. ali 6. mesta skoraj enaki, pa mi ni bilo všeč, da je bil timing narejen tako, da je en tip premaknil palčko, ko si štartal (kot na slalomu). Lahko bi uporabljali fotocelico. Ampak ta pripomba je res malenkostna pa tudi izboljšati tega ne bi bilo tako zelo težko.

LP
Samo

Uporabniški avatar
vigadu
No. 1

OdgovorNapisal/-a vigadu » So Mar 12, 2005 7:49 pm

Pridružujem se čestitkam organizatorju - zelo dobra prireditev. Slike, ki mi jih
je poslal Miran bodo kmalu na forumu, če ima pa kdo še kaj foto materiala in bi
ga rad objavil pa naj mi ga pošlje po emailu.

Uporabniški avatar
miran
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » So Mar 12, 2005 7:57 pm

Da ne bomo samo hvalili!
Kje so rezultati?
LP
Miran

Uporabniški avatar
vigadu
No. 1

OdgovorNapisal/-a vigadu » So Mar 12, 2005 8:54 pm

Slike so na

:arrow: http://www.nivaoffroadteam.com/?page=gallery/Boltez_BFGoodrich_Challenge_2005

P.S.
Gregor, a ti je Tomaž poslal slike ? On ima med drugim dokumentiranega tudi Žabarja v akciji - kar škoda, če ne bi prišlo v javnost.
:roll:
Do takrat pa samo slika (tokrat še brez avtograma, čeprav je obljubil) glavnega
akterja.
Slika

DiscoV8
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DiscoV8 » So Mar 12, 2005 10:08 pm

Vigadu in ostali: moje fotke so na ftp://ftpklrs:lro@smart4u.net/05-03-12% ... h%20Brnik/

Pa lepo bi bilo, da se brisejo registrske. Vsaj jaz imam tako navado.
LP, Tomas
DISCO - pravi terenec s pravo obliko

Uporabniški avatar
Defender 110
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Defender 110 » So Mar 12, 2005 10:15 pm

Bravo Boltez za organizacijo. Vse skupaj je bila ena prima zabava, hec. Imam pa predlog za drugo leto, da bi naredili kategorije po dolzini terenca in ne na diesel/bencin. Saj imate neke klase v off road pravilniku glede dolzin? Opazno je bilo, da je rezultat odvisen - poleg znanja voznje, jasno - predvsem od dolzine terenca. Krajsi so bili boljsi!

LP
Igor

PS: Po predlaganemu kriteriju bi bil verjetno slabsi (6. diesel?), ampak se mi to zdi vseeno bolj fer!
KLRS Ex Pathfinder & LR Enthusiast

Uporabniški avatar
Samo
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Samo » Ne Mar 13, 2005 10:24 am

Evo moje fotke:
http://www.tojezakon.com/offroad/BF_Goodrich_Challenge_2005/
Dokumentiran je tudi Žabar med guncanjem in z enim lepim powerslide-om, pa tudi druge zanimive stvari.
Registerskih nisem brisal, saj je bilo to vse na poligonu in na uradnem tekmovanju - zakaj le torej?

LP
Samo

Vrni se na “Srečanja”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost