BF Goodrich & Boltez challenge 2005
- Defender110
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Mogoče pa kar na mejl! Sprintaš, izpolniš, skeniraš in pošlješ! Ali pa kar v Acrobatu, če ga že imaš?
Torej, ali gre lahko to na: iztok@boltez.si ?
LP
Igor
Torej, ali gre lahko to na: iztok@boltez.si ?
LP
Igor
KLRS Pathfinder & Land Rover Enthusiast
Včeraj je en tip s čisto navadno LCjko z zimskimi gumami in brez zapor in reduktorjev celo progo prevozil. Je bilo tam 10 do 15 cm snega in pred njim špuri od ene dveh avtov. Za njim je letal en
Tip ni mel nobenih težav in niti gat mu potem ni bili treba menjati. Je pa vsakič, ko je iz rampe dol zapeljal malo s trebuhom po tleh podrsal. Nič hudega. Če bi bil avto bolj kratek, ne bi.
Se vidimo naslednjo soboto. Verjetno bo bolj blatno.
LP Miran
Tip ni mel nobenih težav in niti gat mu potem ni bili treba menjati. Je pa vsakič, ko je iz rampe dol zapeljal malo s trebuhom po tleh podrsal. Nič hudega. Če bi bil avto bolj kratek, ne bi.
Se vidimo naslednjo soboto. Verjetno bo bolj blatno.
LP Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Tudi jaz sem videl enega tipa z Jimny-jem, ki se je tam peljal, ko še ni bilo nebonih špur.
Če se voziš po motocross špuri, je to proga, katero mora zvoziti vsak terenec. Vse se da zvoziti brez šper in reduktorja, le da se da s šperam počasneje (kar nekako ni potrebno na dirkah). Ko pa bo Ludwig postavil trakce kje kar malo počez, bo pa malo bolj zanimivo
.
LP
Samo
Če se voziš po motocross špuri, je to proga, katero mora zvoziti vsak terenec. Vse se da zvoziti brez šper in reduktorja, le da se da s šperam počasneje (kar nekako ni potrebno na dirkah). Ko pa bo Ludwig postavil trakce kje kar malo počez, bo pa malo bolj zanimivo
LP
Samo
Pozdravljeni,
vidim, da ste se nekateri že vozili po progi, pa bi vprašal ali se sme vsakdo vozit tam kadarkoli, al je treba koga poznat, da ti dovoli, ker jaz sem bil pred kratkim tam pa je bilo vse zamreženo pred vhodom na progo pa ketna in se ni dalo noter priti, pa sem se obrnil in šel. Ker sem iz Kranja bi mi proga prišla prav, da bi se kdaj malo zapeljal po njej, ko bi se mi zahotelo terena. No pa saj verjetno pridem v soboto, se bom vsaj enkrat lahko legalno vozil po mili volji, pa še vas bom spoznal.
Lp vsem,
Jure
vidim, da ste se nekateri že vozili po progi, pa bi vprašal ali se sme vsakdo vozit tam kadarkoli, al je treba koga poznat, da ti dovoli, ker jaz sem bil pred kratkim tam pa je bilo vse zamreženo pred vhodom na progo pa ketna in se ni dalo noter priti, pa sem se obrnil in šel. Ker sem iz Kranja bi mi proga prišla prav, da bi se kdaj malo zapeljal po njej, ko bi se mi zahotelo terena. No pa saj verjetno pridem v soboto, se bom vsaj enkrat lahko legalno vozil po mili volji, pa še vas bom spoznal.
Lp vsem,
Jure
Ne, se je vozil še en drug - ampak tisti se ni čez celo progo.
Lani je bila tekmovalna proga speljana tako, da je bila na ene par koncih bolj zahtevna kot motocross proga, a vseeno ni bilo nobene panike - primerna za serijske avte (res pa je niso zvozili vsi, ker je bilo blatno in je precej drselo - torej za serijske avte z dodatkom M/T gum). Po koncu dirke pa smo prevozili še vse klance, katerih prej ni bilo v repertoarju. Ko je vsak kaj odlomil na avtu (jaz sem prag - takrat sem imel še plastične
), pa smo se lahko odpravili domov. Brežine se da zvoziti tudi počez, ampak ne s ta dolgimi avti. Torej tega ni za pričakovat na dirki (razen na hardu).
LP
Samo
Lani je bila tekmovalna proga speljana tako, da je bila na ene par koncih bolj zahtevna kot motocross proga, a vseeno ni bilo nobene panike - primerna za serijske avte (res pa je niso zvozili vsi, ker je bilo blatno in je precej drselo - torej za serijske avte z dodatkom M/T gum). Po koncu dirke pa smo prevozili še vse klance, katerih prej ni bilo v repertoarju. Ko je vsak kaj odlomil na avtu (jaz sem prag - takrat sem imel še plastične
LP
Samo
LC 90TD napisal/-a:Pozdravljeni,
Lp vsem,
Jure
Tudi jaz sem tako mislil,ker sem tudi iz Kranja, pa se na žalost se ne da zmeraj vozit, ker je proga privatna last.
Lp Rangie
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE !!!
- Defender 110
- Kontakt:
Ne samo, da je bila lepa dirka, super je bilo. Organizacija hudo profesionalna. Udeleženci smo bili lepo obdarjeni in napapcani. Res, Boltez, kapo dol. Pa tudi Ludwig je pomagal .... in še kdo. En res velik hvala organizatorjem
Blata do neba, pa vseeno smo (vsaj jaz, ki sem sicer en velik pujs) šli domov skoraj neumazani, tako avti kot posadke.
Tistih par slik, ki sem jih naredil, sem poslal Vigaduju, da jih objavi kjer koli jih bo že pač objavil.
Še kakšen tak dogodek, pa bom še gudričke kupil za mojo kišto
Se vidimo naslednjič
LP vsem
Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Res vse čestitke organizatorjem. Proge so bile res enkratno postavljene - tako da je brzinc potem offroad dirka in ne preganjanje po ravnem. Po mojem bi morali Ludwiga in Tomiča najeti za postavljanje prog za državno prvenstvo.
Najbolj pomembno je pa to, da smo se res dobro zabavali, pohvalil pa bi tudi to, da je bil letos tudi hard - vsekakor zelo zanimivo za gledalce in glede na to, da je na hardu zmagal Krivic brez vitla, tudi ne preveč zahteven (čeprav smo videli tudi prevračanje, lomljenje dreves, kleparska dela,...). Skratka - dirka v celoti organizirana tako, kot se šika. Bravo - in še več takih.
Edina pripomba: glede na to, da so bili na 1. progi časi od 2. do 5. ali 6. mesta skoraj enaki, pa mi ni bilo všeč, da je bil timing narejen tako, da je en tip premaknil palčko, ko si štartal (kot na slalomu). Lahko bi uporabljali fotocelico. Ampak ta pripomba je res malenkostna pa tudi izboljšati tega ne bi bilo tako zelo težko.
LP
Samo
Najbolj pomembno je pa to, da smo se res dobro zabavali, pohvalil pa bi tudi to, da je bil letos tudi hard - vsekakor zelo zanimivo za gledalce in glede na to, da je na hardu zmagal Krivic brez vitla, tudi ne preveč zahteven (čeprav smo videli tudi prevračanje, lomljenje dreves, kleparska dela,...). Skratka - dirka v celoti organizirana tako, kot se šika. Bravo - in še več takih.
Edina pripomba: glede na to, da so bili na 1. progi časi od 2. do 5. ali 6. mesta skoraj enaki, pa mi ni bilo všeč, da je bil timing narejen tako, da je en tip premaknil palčko, ko si štartal (kot na slalomu). Lahko bi uporabljali fotocelico. Ampak ta pripomba je res malenkostna pa tudi izboljšati tega ne bi bilo tako zelo težko.
LP
Samo
Slike so na
http://www.nivaoffroadteam.com/?page=gallery/Boltez_BFGoodrich_Challenge_2005
P.S.
Gregor, a ti je Tomaž poslal slike ? On ima med drugim dokumentiranega tudi Žabarja v akciji - kar škoda, če ne bi prišlo v javnost.
Do takrat pa samo slika (tokrat še brez avtograma, čeprav je obljubil) glavnega
akterja.

P.S.
Gregor, a ti je Tomaž poslal slike ? On ima med drugim dokumentiranega tudi Žabarja v akciji - kar škoda, če ne bi prišlo v javnost.
Do takrat pa samo slika (tokrat še brez avtograma, čeprav je obljubil) glavnega
akterja.

Vigadu in ostali: moje fotke so na ftp://ftpklrs:lro@smart4u.net/05-03-12% ... h%20Brnik/
Pa lepo bi bilo, da se brisejo registrske. Vsaj jaz imam tako navado.
LP, Tomas
Pa lepo bi bilo, da se brisejo registrske. Vsaj jaz imam tako navado.
LP, Tomas
DISCO - pravi terenec s pravo obliko
- Defender 110
- Kontakt:
Bravo Boltez za organizacijo. Vse skupaj je bila ena prima zabava, hec. Imam pa predlog za drugo leto, da bi naredili kategorije po dolzini terenca in ne na diesel/bencin. Saj imate neke klase v off road pravilniku glede dolzin? Opazno je bilo, da je rezultat odvisen - poleg znanja voznje, jasno - predvsem od dolzine terenca. Krajsi so bili boljsi!
LP
Igor
PS: Po predlaganemu kriteriju bi bil verjetno slabsi (6. diesel?), ampak se mi to zdi vseeno bolj fer!
LP
Igor
PS: Po predlaganemu kriteriju bi bil verjetno slabsi (6. diesel?), ampak se mi to zdi vseeno bolj fer!
KLRS Ex Pathfinder & LR Enthusiast
Evo moje fotke:
http://www.tojezakon.com/offroad/BF_Goodrich_Challenge_2005/
Dokumentiran je tudi Žabar med guncanjem in z enim lepim powerslide-om, pa tudi druge zanimive stvari.
Registerskih nisem brisal, saj je bilo to vse na poligonu in na uradnem tekmovanju - zakaj le torej?
LP
Samo
http://www.tojezakon.com/offroad/BF_Goodrich_Challenge_2005/
Dokumentiran je tudi Žabar med guncanjem in z enim lepim powerslide-om, pa tudi druge zanimive stvari.
Registerskih nisem brisal, saj je bilo to vse na poligonu in na uradnem tekmovanju - zakaj le torej?
LP
Samo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost