Evo dva mesca na cesti...prevoženih nekaj manj kot 6 tisoč in novo od podvozja skor ni da ni....Ampak že od začetka se pri vožnji po luknjah pojavi zatohel zvok kot recimo, če ima luft kaka kugla ali kaj podobnega....Ampak se nisem kaj dosti sekiral glede tega (zategjeno je vse kot mora bit...to sem prvo preveru) in se vozu dalje. Po makadamu pa dobi ta zatohel zvok prizvok cinglanja.....torej po asfaltu med vsakodnevno vožnjo se pojavla zatohel zvok ( ampak samo občasno če je luknja res velika) , če pa se pelješ po makadamu pa cinglja (ampak to slišiš samo če imaš odprto okno). In ker mi ni dalo mira sem avto zapeljal v garažo....pregledal vse spoje,kugle,končnike,gumice stabilizatorja,štangice....Vse štima nikjer nobene zračnosti....a nato
Če primem zavorni cilinder ga lahko z roko premikam v smeri puščice skor za 1cm?!? Zračnost je v označenem delu na skici....
Ploščice sicer ne morejo pasti ven ali odpovedat zavore ampak lai je to normalno ali naj počasi reklamiram oz. kakorkoli menjam zavorne cilindre? Namreč cilindri so novi....