Zanima me, če je že kdo kakšen tak dodatek vlil v svojega terenca in kakšni so bili vtisi?
Morda bi v mojega Patrola tudi jaz nalil kakšen dodatek (ne vem še, katerega?!), da bi se drastično zmanjšala poraba, povečala moč in podobno.
Zajček napisal/-a:Morda bi v mojega Patrola tudi jaz nalil kakšen dodatek (ne vem še, katerega?!), da bi se drastično zmanjšala poraba, povečala moč in podobno.
[quote]
gregor napisal/-a:Če vaš mehanik pravi, da menjava 710 pokrovčka ni potrebna, mu to povejte še enkrat s posebnim orodjem "prepričevalec"
AŁIEN napisal/-a:Prosim, če mi še poveš, kje se da to stvar kupiti![]()
![]()
![]()
Cena sploh ni važna, samo zrihtaj!!!!!!!! quote]
Dobi se v samurailandu. Na podlagi dolgoletnih iskušenj s starimi in istrošenimi kinderjajci smo razvili specijalne aditive. Pomagajo pri vsakovrstnih težavah, za vsako bolezen se aditivček najde. Ker smo opazili da so patroli tudi bolj ali manj istrošena jajca smo seveda takoj razvili posebno kolekcijo prav za patrole. Gre pa za izdelke iz zajčkove linije, in sicer Patrolix in Patrolex. Prav ponosni smo na izdelek, ki se dobi samo pri nas, in sicer Anti smoke treatmant (Pušing no more, za SLO trg in Nema više pušenja za balkan).
V ponudbi je osnovni treatmant paket, ki vsebuje:
Vkolikor vzamete 2 osnovna paketa vam PODARIMO še izdelke iz SPECIAL edition. Gre pa za vrhonske TOP SEKRET aditive namenjene športnim vozilom.
IN POZOR!!! Vse to dobite popolnoma BREZPLAČNO!!! Plačate samo 100€ DNN (davek na naivnost)
Vse kar morate storiti je da pokličete in poveste da imate keš. Če pokličete v naslednjih desetih minutah vam brezplačno podarimo še naslednje:
LP
ALIEN napisal/-a:
Polovica jih pa posredno naredi še več skode, vsaj kar se dodatkov olju tiče.
Resnica božja, sicer bi tisti polovici dodal še skoraj polovico.Benfl napisal/-a:[
Resnica božja, sicer bi tisti polovici dodal še skoraj polovico.
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov