lisko napisal/-a:Zmerim pa ti javim....lahko pa si prideš po starega pa ga premerišJe pa standard. Če me spomin ne vara je 110*130*8 nisem pa siugren. Bom premeril. Za pravo ceno pa ti ga menjam
Lisko a si kaj zmeril??
lisko napisal/-a:Zmerim pa ti javim....lahko pa si prideš po starega pa ga premerišJe pa standard. Če me spomin ne vara je 110*130*8 nisem pa siugren. Bom premeril. Za pravo ceno pa ti ga menjam
lisko napisal/-a:MarkX napisal/-a:Lisko ti si se pa lotil projekta. KAPO DOL!!
A ko končaš ti pripeljem Pajerota, da ti ne bo dolgčas![]()
Zgoraj sem prebral, da si se ukvarjal z EGR ventilom. Mi poveš čemu splohsluži?
Hvala, in še enkrat čestitke za projekt..
l.p.
Mark
Kot pri vseh takih projektih je vedno problem čas in predvsem denar. Ampoak počasi bo:)
Drgač pa tud za pajota se da zment![]()
EGR (vračanje neizgorelih izpušnih plinov). Osnovna naloga je da vrne neizgorele izpušne pline pri malih obratih oz. obremenitvah kjer dela motor s presežkom moči.Tako je čistejši izpuh in pa zmanša se temp. zgorevanja v motorju.
zacki napisal/-a:lisko napisal/-a:Zmerim pa ti javim....lahko pa si prideš po starega pa ga premerišJe pa standard. Če me spomin ne vara je 110*130*8 nisem pa siugren. Bom premeril. Za pravo ceno pa ti ga menjam
Lisko a si kaj zmeril??

stripi napisal/-a:Blata ne boš spravil ven.![]()
Nafilaj ga s purpenom, da zrak ne pride zraven. Tako boš malce omilil rjavenje in pregnitje.
Verjetno je bil navrtan zaradi cinkanja, pa so se premislili.
zacki napisal/-a:lisko, zalij luknje z varilnim aparatom in zadevo neprodušno zapri ( brez zraka ni rje ) ali pa vzami nosilec od GC-ja , kolikor sem gledal pri mojem je isti s to razliko da ima luknje spodaj in ob straneh in voda lahko steka ven

miran napisal/-a:Gledam, gledam in občudujem te vajine mojstrovine a na koncu se vprašam: a mislita vidva ta vajin avto sploh kdaj vozit ali ga bosta raje v eno izložbo (na boku ležečega na vrtljivem podstavku) postavila, da se bomo mimoidoči čudili in slinili?
![]()
L zavidanjapoln P Miran
) No za take podvige pa mogoče kdaj nabavim kakega samuraja stripi napisal/-a:Liskooooooooooooo
zdaj je pa dovolj
ti bom kar Lisičko ukradel

OrangePower napisal/-a:Kaj čem rečt, lepo...
Od kerega avta je nosilec, če lahko zaupaš, ker vsak prodajalec ne najde pravega kosa ali pa se mi ne da
Picpoki napisal/-a:Lisko a tvoja tudi kaj tuje forume bere?
Link:http://www.jeepforum.com/forum/f11/96-jeep-cherokee-need-opinions-1149721/
P.S. Samo prvi dve objavi sta bistveni.
Lp
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov