Toyota FJ cruiser
cenitev nardijo najbrž po balkansk,kot so meni na zavarovalnci fiat abartha ko sem imel totalko cenilc na triglavu je pregledal oglase po kolk se kej prodajajo in sem dobil za polovico stroška za štrihanje ko sem ga pred karambolom obnavljal.......v tvojem primeru bojo pa vzeli zgornjo ceno da dobijo več..
AVTOVLEKA 051 800 777 I have the body of a God. But it sucks cause it´s Buddha AVTOVLEKA 051 800 777
Nebivedu napisal/-a:Miran, namen je pripeljat tak avto k hiši prej ko slej. Če ne bo šlo iz kanade, pa iz nemčije. Sicer os malo dražji, ampak ni pa toliko papirologije.
Sem pa včeraj slišal zelo pameten nasvet in se ga bom držal.
Nebivedu, ne vem kako je z drugimi, ampak jaz te imam poln kufer s tem kaj boš ali kaj boš slej ali prej prpelu k hiši. Prvo prpelji potem pa ostalim povej za najbolj izi postopek kako se to izpele. Jaz imam tudi namen uvozit Ford GT 40 pa ne bom ostale nč s tem moril, sam uvozu ga bom in se vozu , ne pa celi Sloveniji oznanjal kaj bom, če bom, pa zakaj nisem.
Upam,da sem te razpizdu tko kot ti mene s svojim goflanjem
LP Franci
Wine,Women&LandRovers*Not necessarly in that order
Fonza, nisem še uvažal avtomobila iz tujine, tudi nisem vedel kako vse to gre. Zanimalo me je par stvari in sem to tudi vprašal tukaj na forumu. (če ne smeš spraševati na forumu, zakaj potem je forum).
Vmes je padel predlog za uvoz iz kanade. Ker je nekdo prosil, da sporočim, če kaj izvem o takem uvozu, sem posredoval informacije naprej.
V prihodnje jih ne bom več (javno), ampak raje po ZS, bo očitno bolje, ker s tem potem ne motim senilnih starčkov.
Nisi me pa nič razpizdil. Sem se navadil, da se ne jezim več in ignoriram provokacije in provokatorje. Tudi tebe bom v prihodnje.
Ostalim pa hvala za sodelovanje v temi, zvedel sem vse kar sem potreboval, admina ali pa moderatorja pa prosim za zaklep teme.
Vmes je padel predlog za uvoz iz kanade. Ker je nekdo prosil, da sporočim, če kaj izvem o takem uvozu, sem posredoval informacije naprej.
V prihodnje jih ne bom več (javno), ampak raje po ZS, bo očitno bolje, ker s tem potem ne motim senilnih starčkov.
Nisi me pa nič razpizdil. Sem se navadil, da se ne jezim več in ignoriram provokacije in provokatorje. Tudi tebe bom v prihodnje.
Ostalim pa hvala za sodelovanje v temi, zvedel sem vse kar sem potreboval, admina ali pa moderatorja pa prosim za zaklep teme.
fonza napisal/-a:Nebivedu napisal/-a:Miran, namen je pripeljat tak avto k hiši prej ko slej. Če ne bo šlo iz kanade, pa iz nemčije. Sicer os malo dražji, ampak ni pa toliko papirologije.
Sem pa včeraj slišal zelo pameten nasvet in se ga bom držal.
Nebivedu, ne vem kako je z drugimi, ampak jaz te imam poln kufer s tem kaj boš ali kaj boš slej ali prej prpelu k hiši. Prvo prpelji potem pa ostalim povej za najbolj izi postopek kako se to izpele. Jaz imam tudi namen uvozit Ford GT 40 pa ne bom ostale nč s tem moril, sam uvozu ga bom in se vozu , ne pa celi Sloveniji oznanjal kaj bom, če bom, pa zakaj nisem.
Upam,da sem te razpizdu tko kot ti mene s svojim goflanjem
LP Franci
Ne da bi se komurkoli postavljal v bran ali kako drugače posegal v pisanje tukaj, predlagam, da kogar tema ne zanima jo ne bere oz. komentira kar ga ne zanima. Verjamem, da če ne bi nobenega nič brigalo o tej temi bi bila že zdavnaj zakjučena, tako pa vsak izve(mo) nekaj novega, ki nam mogoče pride prav, s pomočjo članov ki to sedaj potrebujejo-ali pa ne in o tem debatirajo tukaj. Zato prosim ne offtopicarite in pustite naj se včasih debata razvije v nekaj konkretnega, pa če bo to realizirano ali ne.
Hvala za razumevanje.
LP
TUDI NA FB>>>KLIK
Mal pa me je, zaradi višine (28%) Nekak mi 28% davka na debile ne gre v račun, ker podraži zadevo za kr veliko denarja.
Mal mutimo na to, da bodo na avtu kanadske tablice, pa da potem ni davka na debile, pa ddv-ja in carine. Potem pa pride avto 15.000 evrov na cesto postavljen (cena avta + cena prevoza do sem). Nov avto letnik 2010.
Mal mutimo na to, da bodo na avtu kanadske tablice, pa da potem ni davka na debile, pa ddv-ja in carine. Potem pa pride avto 15.000 evrov na cesto postavljen (cena avta + cena prevoza do sem). Nov avto letnik 2010.
Nebivedu napisal/-a:Mal pa me je, zaradi višine (28%) Nekak mi 28% davka na debile ne gre v račun, ker podraži zadevo za kr veliko denarja.
če bi blo res tako enostavno in poceni, bi blo pol avtov v slo s kanadskimi tablicami
Nebivedu napisal/-a:Fonza, si mogoče prebral tisto, da je to začasni avto, dokler ne bo prišla toyota? Verjetno nisi, ti zavist ne pusti. Pa ni v tisti temi direktno, tako da boš moral še malo pobrskat.
Živi in pusti živeti!
Nebivejdu
Zdej si me pa totalno razsul, ne vem, če bom to prenesu
Začasnost je zlo relativena stvar. Tudi na svetu smo začasno.
LP Franci
Wine,Women&LandRovers*Not necessarly in that order
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti