nism zihr za te oznake zato dodajam sliko:
pred kratkim smo kupili na firmi tega Nissana, Picu up 2.5D, ročni menjalnik (spoh nism vedel da obstajajo avtomatiki) z prevoženimi 63.000km. avto ohranjen v piko!
ker smo gradbena firma in imamo vsak dan zadej priključeno prikolico ki je vedno na ful obtežena, enkrat smo sklopko zakurili (ker nihče ne ve zakaj obstaja reduktor) in od tkrt naprej je začela spodrsavati ...
smo zamenjali z novo sklopko, se mi zdi da je bila okoli 370e se mi zdi da je bila tudi originalna! mehanik sestavil skupej, testna vožnja ODLIČNA! sklopka laufa kokr mora.
ni bilo narejenih 5.000km z novo sklopko je začela tresti košara, in ko je zelo obremenjen avto tudi spodrsavati... smešno mi je to ker mehanik ni nič kriv on je staro v pričo mene vzel ven in novo noter ...
in sedej me zanima nekej, vi ki se bolj spoznate na te terence, je možno da so originalne sklopke za te mašine preslabe? da imajo kakšno napako sklopke? mašina?
ker kokr vem originalna tovarniška vgradnja sklopne bi MORALA zdržati vsaj nad 150.000km a ta je zdržala slabih 66.000km
upam da bom dobil kakšn uporaben odgovor
hvala in lp