Ballistic joint - očesni ležaj
Daj zdaj bi blo pa za navalit, saj za 100 kosov jih dobiš po 29$
to bi pa bila prava cena
če je luknja 9/16 je to cca.14mm tako da je treba popravljat samo
navoj za v cev
http://www.ballisticfabrication.com/30q ... _1626.html
to bi pa bila prava cena
če je luknja 9/16 je to cca.14mm tako da je treba popravljat samo
navoj za v cev
http://www.ballisticfabrication.com/30q ... _1626.html
Vprašajte tule, so ful prijazni in majo dobre cene. Mi smo dobili 3 pakete vsega skupaj 160kg in vse skupaj malo več kot euro paleta za 400$ iz chicaga. Gre preko avijona do brnika tako da je v parih dneh tule.
Vsekakor bi blo pa najboljše in najcenejše, če bi dali v kakšen avto, ki gre iz USA, ampak problem je ker tisti avti ki bodo sedaj prišli sem so "roll on-roll off" kar pomeni da morajo biti prazni, za kontajnerskega pa trenutno ne vem da bi kakšen prihajal sem.
Preko USPS-a ne bo šlo ker je pretežko razen če bi dali v 10 paketov, pa še to bi morali imeti tam enega da bi vam spakiral, pa cena mislim da ne bo tako ugodna, preko UPS-a ali DHL-a pa boljše da sploh ne vprašate, ker lahko kašnega kap
http://www.kn-portal.com/locations/europe/slovenia/
Vsekakor bi blo pa najboljše in najcenejše, če bi dali v kakšen avto, ki gre iz USA, ampak problem je ker tisti avti ki bodo sedaj prišli sem so "roll on-roll off" kar pomeni da morajo biti prazni, za kontajnerskega pa trenutno ne vem da bi kakšen prihajal sem.
Preko USPS-a ne bo šlo ker je pretežko razen če bi dali v 10 paketov, pa še to bi morali imeti tam enega da bi vam spakiral, pa cena mislim da ne bo tako ugodna, preko UPS-a ali DHL-a pa boljše da sploh ne vprašate, ker lahko kašnega kap
http://www.kn-portal.com/locations/europe/slovenia/
Extremely anti diesel guy
It's better been judged by 12 then carried by 6.
no,drugič bom raj tiho,pa se jebejte sami in dajejte miljavžnt dolarjev za prevoz...tko kot g. Vsemogočni Vigadu,k je že en šlepar robe pripeljal iz USA,pa verjetno dal še en miljavžnt dolarjev preveč za prevoz,pa je mislu,kakšno uslugo mu delajo amerikanci,pa so mu ga vsa ta čas porivali...no,kdo rabi zdej persen???
no,btw:sem spremenil naročilo...vzamem jih 20 manj kot Vigadu...hvala lepa in lep(poštarski)pozdrav,pičkice
PS:zdej me pa čimprej banejte
no,btw:sem spremenil naročilo...vzamem jih 20 manj kot Vigadu...hvala lepa in lep(poštarski)pozdrav,pičkice
PS:zdej me pa čimprej banejte

- OrangePower
OrangePower napisal/-a:In še vedno ne vemo za 100% koliko bo kdo vzel česa in kako čmo to sem spravit...
Ce odstejemo posamezen primerek smo vsi resni, res pa je da potrebujemo
potrditev vsakega za kolicine. Edino Golja se se ni izjasnil, a gre zraven ali ne.
Golja, reci kaj !?
Se vedno nepotrjene kolicine so naslednje:
Ferrarist 0
Vigadu 20
Rok 14
Erik Š 14
Erik N 8
Orange 8
= 64 kosov
Seveda so zgornje kolicine "na oko". V koncni fazi rabimo tocne stevilke tudi
koliko z levimi navoji koliko z desnimi, kaksne luknje za vijak + dodatna
oprema za cevi itd. Najbolje da vsak pogleda na spletno stran in napise koliko cesa.
Kar se dobave tice se mi zdi pametno poklicati in preveriti kar je svetoval Filko.
Ce pa ima se kdo se kaksno varianto naj prosim pove. (Brez takih kot "mors vedet kam poslat"). Orange, ker si ti sprozil tole diskusijo, a bi ti preveril ?
The price of freedom is responsibility, but it's a bargain, because freedom is priceless. ~ Hugh Downs
- OrangePower
http://www.ballisticfabrication.com/For ... _1636.html
meni so tej bolj ušeč, tisti so za vaše tanke z unimog axami
najboljši bi bili:
luknja za sornik 5/8 cole (15,8mm) povrtaš na 16
navoj na sorniku 1 cola (25,4mm) naviješ drugi navoj naprimer 22mm
še bolše, da nam pošljejo polizdelek brez navoja (glej sliko pod galerijo)
bi bilo kakšen cent ceneje pa še navoj narediš po volji
če prav morem bi jih vzel 12
meni so tej bolj ušeč, tisti so za vaše tanke z unimog axami
najboljši bi bili:
luknja za sornik 5/8 cole (15,8mm) povrtaš na 16
navoj na sorniku 1 cola (25,4mm) naviješ drugi navoj naprimer 22mm
še bolše, da nam pošljejo polizdelek brez navoja (glej sliko pod galerijo)
bi bilo kakšen cent ceneje pa še navoj narediš po volji
če prav morem bi jih vzel 12
- OrangePower
Je glih firma kjer delam nekaj kontaktirala z njmi
Naključje pa tako.
Dobim ponudbo v ponedeljek, lahko pa povem da so nam obračunali paket po teži (volumensko je manjši ker je so težke stvari noter, ravno tako bo verejtno naš paket), cena je 250€ za 100kg če se ne motim.
Cena je sestavljna nekako tako:
- letalska tovornina all in EUR 1,30/kg
- pick up MIN EUR 30,00 oz. EUR 0,25/kg
- handling MIN EUR 25,00 oz. EUR 0,25/kg
- proccesing EUR 25,00
- X-raj MIN EUR 15,00 oz. EUR 0,15/kg
Tranzitni čas 2-4dni.
Toliko na hitro, več pa ko dobim izračun.
Naključje pa tako.
Dobim ponudbo v ponedeljek, lahko pa povem da so nam obračunali paket po teži (volumensko je manjši ker je so težke stvari noter, ravno tako bo verejtno naš paket), cena je 250€ za 100kg če se ne motim.
Cena je sestavljna nekako tako:
- letalska tovornina all in EUR 1,30/kg
- pick up MIN EUR 30,00 oz. EUR 0,25/kg
- handling MIN EUR 25,00 oz. EUR 0,25/kg
- proccesing EUR 25,00
- X-raj MIN EUR 15,00 oz. EUR 0,15/kg
Tranzitni čas 2-4dni.
Toliko na hitro, več pa ko dobim izračun.
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
- OrangePower
OrangePower napisal/-a:Ve kdo da se dela kakšen zbirnik?
Že en cajt spremljam to temo, pa se me res ne tiče, sam pomagal bi rad-če lahko.
Kaj si mislil pod tem, če se dela kakšne zbirnik? Zbirnik organizirajo špedicije, in za to robo lahko prašaš za ponudbo in ti jo bodo dali, vendar bo cena za minimalno 1t ali m3 (tisto ki pride več). Če voziš preko špedicije boš moral dobit pack listo in račun oni ti bodo poslali, čeprav dvomim, da brez dodatnih stroškov (razen če se dogovoriš), ker roba ima neko pariteto in navadno tako na spletnih straneh so paritete ex-works, kar pomeni v skladišču prodajalca.
Če želiš da ti špedicija prevzema v njihovem skladišču boš pa špedicijo tolk več (pre)plačal.
Špedicija je predraga, ker ti oni plačajo zate davek in carino in ti poleg tega obračunajo še provizijo za zalaganje tvojih stroškov računajo svoje delo in strošek carinjenja po pozicijah (vi bi imeli itak samo eno). + dodatke za naročilo, manipulacijo in če hočeš še dostavo.
Če si pa mislil z zbirnikom, to da eden uvaža robo od tam preko zbirnika in bi ti dal še svoje poleg ali v njegovo pošiljko tud ne bo šlo, ker se ob morebitnem pregledu dokumenti ne bi ujemal (tvoje bi blo odveč), ali če bi mu dal tvojo fakturo, se ne bo glasila nanj ampak se bo nate in spet ne bo prav in skratka noben ti tega ne bo delal.
Poskusi preverit, če si za špedicijo varjanta pri špediciji Schenker ali Cargo partner, pa tudi DHL ni tolk drag za zbirnike kot si mi mislimo, da je.
Po mojem je najbolš varjanta expres dostava (kot je že nekdo rekel), UPS, DHL, navadna pošta, kjer bo pa tudi enako kot prej davek in carina (ki ni nujno da je zanemarljiva-dobro je prej preverit pri kakem špediterju po tarifi, kolk je carina za tisto iz zda.) Pa še podatek, da za vrednost do 150€ ni carine, za osnovo pa vzamejo ceno + ceno prevoza, ne samo ceno izdelka.
Upam, da sem kaj pomagal,
P.S. najbrž je polno napak, --posledica tipkovnice, ki ni naša
LP
TUDI NA FB>>>KLIK
Pa še podatek, da za vrednost do 150€ ni carine
Točnih cen se ne spomnim, vendar sem za dve 9001 Silvania Silverstar žarnici, ki sta v ZDA stali cca 10 EUR, potem pri nas plačal z vsemi poštninami, davki in carinami cca 50 EUR. S tem da pošiljka ni bila exspresna in je trajalo 14 dni predno je prišla.
Tule ne bo problem, ker bo roba samo iz ene trgovine z enim računom, ki bo napisan na prejemnika, problem se pojavi če je roba mešana, ampak mi smo torešli tako da smo naredili račun samo od ene firme za vso blago, normalno pa da mora biti vse na enega naslovnika.
Mi smo imeli 3 pakete vsega skupaj 160kg in malo več kot EUR paleta, pa je bila ta špedicija absolutno najcenejša z $400, dhl bi bil skoraj $2000, če se ne motim, preko navadne pošte pa to niti ne gre.
Res je da do $100 ni carine ampak carina je tako samo 3-5% kar je zanemarljivo, davek pa tako ali tako zmeraj plačaš, edin pri kaki malenkosti.
V glavnem mi smo in bomo delali samo s špedicijo, ker je absolutno najcenejša varjanta za večje oziroma težje stvari.
Mi smo imeli 3 pakete vsega skupaj 160kg in malo več kot EUR paleta, pa je bila ta špedicija absolutno najcenejša z $400, dhl bi bil skoraj $2000, če se ne motim, preko navadne pošte pa to niti ne gre.
Res je da do $100 ni carine ampak carina je tako samo 3-5% kar je zanemarljivo, davek pa tako ali tako zmeraj plačaš, edin pri kaki malenkosti.
V glavnem mi smo in bomo delali samo s špedicijo, ker je absolutno najcenejša varjanta za večje oziroma težje stvari.
Extremely anti diesel guy
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov