Ne moreš delati reda, če imaš sam maslo na glavi!
Ej Upravnik!!
Ej Upravnik!!
A ti mogoče v svoji pasici neko reklamo delaš??
P Miran
Nazadnje spremenil miran, dne Pe Jan 08, 2010 10:46 am, skupaj popravljeno 1 krat.
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Ne, ljubi Vesoljček, dolgcajt mi pa ni prav nič, saj imam ta naš forum.
Povsem resno: zadnje čase sem se silom prilik (Mercedez so jajca na kvadrat) moral sprehajati po raznih avtomobilističnih forumih doma in po svetu. Tako čistega (kar se raznih reklam tiče, pa raznih utripajočih napisov, pa ne vem še česa, kar te vleče stran od bistva foruma: klepetanja) kot je tale naš, ni! In kapo dol pred vsemi, ki so zaslužni za nastanek in vzdrževanje tako res prvovrstnega foruma, pa ne le kar se reklam in podobne solate tiče.
Zato bom vedno poizkušal pomagati, da tak tudi ostane.
L
P Miran
Povsem resno: zadnje čase sem se silom prilik (Mercedez so jajca na kvadrat) moral sprehajati po raznih avtomobilističnih forumih doma in po svetu. Tako čistega (kar se raznih reklam tiče, pa raznih utripajočih napisov, pa ne vem še česa, kar te vleče stran od bistva foruma: klepetanja) kot je tale naš, ni! In kapo dol pred vsemi, ki so zaslužni za nastanek in vzdrževanje tako res prvovrstnega foruma, pa ne le kar se reklam in podobne solate tiče.
Zato bom vedno poizkušal pomagati, da tak tudi ostane.
L
P Mirandokler ne pridem nazaj še nisem šel
Da ne odpiram nove teme, ki bi bila ravo tako naslovljena na upravnika, te vprašam kar tukaj, oz. podam svoje mnenje.
Ker je od tvojega začetka upravljanja foruma, povdarek tudi na knjižnem jeziku (kar se mi zdi v redu), te v tej luči sprašujem zakaj so sankcionirani ali opozorjeni samo nekateri uporabniki, ne pa vsi, ki neprtrgoma uporabljajo "domačo" govorico oz. pisanje?
Ne misli, da kaj od napisanega ne razumem, ampak moje mnenje je, da če se opozori se vse, ne pa samo nekatere, ker potem tu ni nekega generalnega pravila. Ne mislim, da bi bili sedaj pikolovski in to delali za vsako besedo, ampak če je polovica besed "piši kao što govoriš", potem tu nekaj ne štima, ali pa povej in pišimo vsi kot komu "paše"...
Kaj porečeš?
LP
Ker je od tvojega začetka upravljanja foruma, povdarek tudi na knjižnem jeziku (kar se mi zdi v redu), te v tej luči sprašujem zakaj so sankcionirani ali opozorjeni samo nekateri uporabniki, ne pa vsi, ki neprtrgoma uporabljajo "domačo" govorico oz. pisanje?
Ne misli, da kaj od napisanega ne razumem, ampak moje mnenje je, da če se opozori se vse, ne pa samo nekatere, ker potem tu ni nekega generalnega pravila. Ne mislim, da bi bili sedaj pikolovski in to delali za vsako besedo, ampak če je polovica besed "piši kao što govoriš", potem tu nekaj ne štima, ali pa povej in pišimo vsi kot komu "paše"...
Kaj porečeš?
LP
TUDI NA FB>>>KLIK
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Zagotovo poskusim sankcionirati vse, čemur ste lahko priča tudi sami.Sven napisal/-a:Da ne odpiram nove teme, ki bi bila ravo tako naslovljena na upravnika, te vprašam kar tukaj, oz. podam svoje mnenje.
Kaj porečeš?
LP
Žal ne vidite objav, ki jih zaradi ne-knjižnega jezika izbrišem. Teh je vsak teden nekaj ali nekaj deset. Avtorju vsake izbrisane objave prav tako namenim ZS z opozorilom.
Vesel bom, če bi se mi pri moderiranju pridružil še kdo. Nivaoffroadteam forum lahko moderiram izključno v svojem prostem času (hvalabogu, da ga letos še nekaj je).
LP, R.
P.S.: želiš morda izpostaviti koga posebej? nekaj modelov imam tako ali tako v mislih.... ampak priznati si moramo (roko na srce), da se eni s knjižno slovenščino pač preživljamo, drugi pa je pri opravljanju svojega poklica (še) ne potrebujejo.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
Rafter napisal/-a: Zagotovo poskusim sankcionirati vse, čemur ste lahko priča tudi sami.
Žal ne vidite objav, ki jih zaradi ne-knjižnega jezika izbrišem. Teh je vsak teden nekaj ali nekaj deset. Avtorju vsake izbrisane objave prav tako namenim ZS z opozorilom.
Ok, tega nisem vedel.
Rafter napisal/-a:P.S.: želiš morda izpostaviti koga posebej? nekaj modelov imam tako ali tako v mislih.... ampak priznati si moramo (roko na srce), da se eni s knjižno slovenščino pač preživljamo, drugi pa je pri opravljanju svojega poklica (še) ne potrebujejo.
Pohvalno, da upravljaš še forum v svojem prostem času, niti ni bil moj namen kakor koli posegati v tvoje odločitve, le enotna merila. Razumem, da ni treba vsakega za jaj.a obešat, če napiše par napak. Ne bi javno izpostavljal, mogoče, pa ga ti že imaš "v mislih".
LP
[/quote]
TUDI NA FB>>>KLIK
-
gasper.suligoj
- Kraj: Tolmin
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov
več kot samo v mislih