Iščem neko napravo

Debata o avtih za offroad, opremi, predelavah, ...
Uporabniški avatar
mamut
Kraj: Mengeš - CRUISERLAND :)
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mamut » Sr Nov 17, 2010 5:30 pm

mamut napisal/-a:lej sej ni panike, če sta za bom naročil + še enga zase pa bomo videl.
smo naj kdo, ki ima čas pogleda zadevo če je približno funkcionalna, ker neke kvazi števce imet v avtu je brezveze.

Na prvi uč pa zadeva ne izgleda slabo.

Mamut provizije ne rabi, tolk kot bo koštalo si bomo podelili na tri kose in gotova zgodba.

lp
Mamut

Števčki so sedaj prišli. Na carini so jih sicer gledal cel teden, a po par mailih so končno tu.
Sicer nisem Mama Tereza ne Mama Micka in tudi ne Matt, kateri to delajo iz ljubezni in ne vem še česa .... a je cena kljubvsemu tako kot je bilo rečeno ... oz. čisto točno 21.36 eur po kosu.

Compadre, Mitsurugi .... števčki vaju čakajo ... Lisko žal si bil prepozen ... če pa hočeš pa naročim še enkrat ...

lp
MamuT :lol:

Uporabniški avatar
compadre
Kraj: 45.895913, 15.654165

OdgovorNapisal/-a compadre » Sr Nov 17, 2010 5:57 pm

mamut napisal/-a:...

Compadre, Mitsurugi .... števčki vaju čakajo ... Lisko žal si bil prepozen ... če pa hočeš pa naročim še enkrat ...

lp

imaš ps :skace_od_srece:
And on the 8th day God created Land Rover

Uporabniški avatar
Mitsurugi2

OdgovorNapisal/-a Mitsurugi2 » Sr Nov 17, 2010 10:29 pm

Super! Se vidimo!

Lp
VM - Turbotronic®

mamaMicka
Kraj: severni del juga

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Nov 17, 2010 10:56 pm

mamut napisal/-a:
mamut napisal/-a:lej sej ni panike, če sta za bom naročil + še enga zase pa bomo videl.
smo naj kdo, ki ima čas pogleda zadevo če je približno funkcionalna, ker neke kvazi števce imet v avtu je brezveze.

Na prvi uč pa zadeva ne izgleda slabo.

Mamut provizije ne rabi, tolk kot bo koštalo si bomo podelili na tri kose in gotova zgodba.

lp
Mamut

Števčki so sedaj prišli. Na carini so jih sicer gledal cel teden, a po par mailih so končno tu.
Sicer nisem Mama Tereza ne Mama Micka in tudi ne Matt, kateri to delajo iz ljubezni in ne vem še česa .... a je cena kljubvsemu tako kot je bilo rečeno ... oz. čisto točno 21.36 eur po kosu.

lp

porabi energijo za kaj pametnejsega, namesto, da podjebavas...

Popolnoma nic ti nisem naredil, razen da sem ze kupoval pri tebi in tudi posiljam stranke k tebi... Zato prosim me pusti na miru jaz bom pa tebe, ker imam veliko pametnejsega, kot se ukvarjat s tabo in tebi podobnimi!

Avtorju se opravicujem za OT!

Uporabniški avatar
Mitsurugi2

OdgovorNapisal/-a Mitsurugi2 » So Nov 20, 2010 7:00 pm

Še enkrat hvala Mamutu za pomoč pri nakupu. Naprava je zmontirana in veselo kaže temperaturo.
Pa sploh ne zgleda čipšit kot sem pričakoval. Super je, enostavna montaža, edino odzivnost je neki srednjega oz. lahko bi bilo boljše.

Zelo, zelo, zelo uporabna naprava!

Lp
VM - Turbotronic®

Uporabniški avatar
Bizzy
Kraj: Litija
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Bizzy » Ne Nov 21, 2010 8:56 am

mamaMicka,

najprej naj ti razložim, da z Mamutom nimam nič, še manj pa sem njegov odvetnik. Kot drugo ti bom pa razložil naslednje. Tvoj način komunikacije je mogoče primeren za v lokalni buffet, pa še tam jih boš verjetno kaj kmalu dobil okoli ušes, na forum pa tvoja izvajanja ne sodijo. To, da se ti dozdeva tole
ker imam veliko pametnejsega, kot se ukvarjat s tabo in tebi podobnimi!

je namreč čista resnica. Pojdi delat kaj pametnejšega (kar je očitno izredno težko), kot je usajati se na forumu in igrati poleg Matere Tereze še užaloščeno vdovo. Kakorkoli že- Mamut je za slovenski OR naredil več, kot boš ti kadarkoli.

Ne serji po ljudeh, ki jih ne poznaš, pa so že po številu prispevkov (in njih kvaliteti) daleč pred tabo.

LP Bizzy
I tried being normal once..... I didn't like it!

Uporabniški avatar
marjan

OdgovorNapisal/-a marjan » Ne Nov 21, 2010 9:05 am

Bizzy napisal/-a:mamaMicka,

najprej naj ti razložim, da z Mamutom nimam nič, še manj pa sem njegov odvetnik. Kot drugo ti bom pa razložil naslednje. Tvoj način komunikacije je mogoče primeren za v lokalni buffet, pa še tam jih boš verjetno kaj kmalu dobil okoli ušes, na forum pa tvoja izvajanja ne sodijo. To, da se ti dozdeva tole

je namreč čista resnica. Pojdi delat kaj pametnejšega (kar je očitno izredno težko), kot je usajati se na forumu in igrati poleg Matere Tereze še užaloščeno vdovo. Kakorkoli že- Mamut je za slovenski OR naredil več, kot boš ti kadarkoli.

Ne serji po ljudeh, ki jih ne poznaš, pa so že po številu prispevkov (in njih kvaliteti) daleč pred tabo.

LP Bizzy

tole si tako dobro napisal,da mislim da se ti št. prispevkov lahko komot navije za 150:)superca:)

mamaMicka
Kraj: severni del juga

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Ne Nov 21, 2010 9:38 am

Nisem govoril o tem kaj je in kaj ni naredil za slo OR. Verjamem, da je veliko saj zivi od njega. To mu pa se ne daje pravice, kot tudi drugim prodajalcem ne, za arogantno obnašanje do drugih. In kar sem napisal pomeni le to, vendar na malo manj lep način... Kar se pa tiče, da serjem po kom, pa nima veze s tem. Se toliko bolj, ker nikoli in nikdar nisem cez nikogar nic govoril! Če si pa kje videl, da sem se kaj napisal "sral" pa mi pokazi.
Če slučajno nisi opazil si se spustil na popolnama enak nivo meni, uporabil si podobno "ne lepo" izrazoslovje zato ti res verjamem, da nisi njegov odvetnik, ceprav pisanje je le-takšno, kot bi bil...
Bizzy napisal/-a:

je namreč čista resnica. Pojdi delat kaj pametnejšega (kar je očitno izredno težko), kot je usajati se na forumu in igrati poleg Matere Tereze še užaloščeno vdovo.

Še enkrat si preberi vse in ne vzami iz konteksta kar tebi paše...

Pa brez zamere...

Uporabniški avatar
compadre

OdgovorNapisal/-a compadre » Ne Nov 21, 2010 9:50 am

Slika :mrgreen:

Uporabniški avatar
Mitsurugi2

OdgovorNapisal/-a Mitsurugi2 » Ne Nov 21, 2010 10:23 am

Compadre a si že zmonteru EGT?

Ko na avtocesti pritiskaš na plin se cagr tako hitro premika kot da bi imel Boost Gauge :lol:
VM - Turbotronic®

Uporabniški avatar
compadre

OdgovorNapisal/-a compadre » Ne Nov 21, 2010 10:26 am

nisem, počiva na polici.......
ker avto prodajam, sem začel tudi z demontažo plinske napeljave, ki bo čakala na drugega dizla, na katerem bom projekt nadaljeval......do takrat bo tudi pirometer počakal 8)

Vrni se na “Avtomobili in oprema”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov