Suzuki samurai menjava motorja in razočaranje!!

Debata o avtih za offroad, opremi, predelavah, ...
dejan1992

OdgovorNapisal/-a dejan1992 » To Feb 15, 2011 1:49 pm

Koliko pa bi približno stala predelava alien, če bi mi jo izvedel ti. Glede original samurai dizel imam pa v okolici prijatelja, ki ga ima in pravi da je zelo zadovoljen z njim.

Uporabniški avatar
thundercat
Kraj: Dolenjska

OdgovorNapisal/-a thundercat » To Feb 15, 2011 2:52 pm

Dejan, vprašaj ga kolk je zadnja cena pa zveš. :D :krohota_se:

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kraj: Samurailand
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Feb 15, 2011 2:53 pm

Zelo dobro se pelje, tak ko te bencinar razmeče ko prasca se z dizlom lepo pelješ. Je bilo že govora o tem, nekje je tema. Mislim da je bil avtor stihl. Probaj z iskanjem.
Cena je pa kot pri vsaki svari, kot se znajdeš. Nekdo bo dobil motor zastonj in naredil sam nekdo pa ne...kaj češ.

Pri meni ne stane nič, ker sem alergičen na dizel in ne grem to delat za noben denar. Lahko pa izdelam vse kar rabiš za swap. Vztrajnik, ploščo, nosilce itd. Lahko pa tudi posredujem pri frendih. Imam dva kompanjona ki to obvladata in delata v nulo. Praktično tovarniško. Le zasedena sta zelo. Kdorkoli je videl njun izdelek je samo :shock: Samo zato pa nista ravno poceni. Lahko pa vprašam.
Jaz ti lahko edino ponudim, da vzameš fertik narejeno iz mojega in si zmontiraš v svojega. Ni naprodaj ampak če je ponudba dobra ne bom prav dolgo premišljeval niti solzice potočil, čeprav mi ga je žal.. Žal nimam časa zanj da bi gajbo porihtal. Je pa VW 1.9 TD. V dobrem stanju in greje k prasica.
Slika

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Feb 15, 2011 2:56 pm

thundercat napisal/-a:Dejan, vprašaj ga kolk je zadnja cena pa zveš. :D :krohota_se:

:grozno_prestrasen: :grozno_prestrasen: :grozno_prestrasen: :grozno_prestrasen: :grozno_prestrasen:

Da si nauš kej naredu mona :z_kijem_v_roki: :zena_z_valjarjem: :z_kijem_v_roki:
Don me je spet en cepec klical.......kok je zadnja cena.....ja za po...dit, a nihče ne bere offroad foruma a kva.... :evil: :evil: :evil: No ta se je vsaj predstavil in povedal da je postonc.....olikani teli postonci ni kaj.

Uporabniški avatar
5x4
Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a 5x4 » To Feb 15, 2011 3:08 pm

Picpoki napisal/-a:NORF= kia, salame, VW

bejbe si pozabu :oops:

Uporabniški avatar
thundercat
Kraj: Dolenjska

OdgovorNapisal/-a thundercat » To Feb 15, 2011 3:09 pm

Jaz takim ki jih samo zadnja cena zanima povem ceno 300eur več, kot je napisana v oglasu.

dejan1992

OdgovorNapisal/-a dejan1992 » To Feb 15, 2011 3:31 pm

A to prodajaš samo motor ali cel avto?

dejan1992

OdgovorNapisal/-a dejan1992 » To Feb 15, 2011 3:34 pm

Aja pa prosim brez nevmesnih in nepotrebnih komentarjev če je možno. :wink:

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » To Feb 15, 2011 4:34 pm

ma naj klobasajo sam slik klobas in odojkov naj ne limajo, pol moram koj letet mal narezat......

Saj ti piše, ni naprodaj samo dobre ponudbe se pa tudi ne bom branil.
Jaz ne kupim samuraja za preprodajo ampak zase. Če pa kdo kakšnega želi imeti in ponudi pravo cifro ni panike.
Če me ima za norca in ponudi bagatelo pol sledi, ker je marš na drino že bil, marš u materino. Če je ponudba OK sva zmenjena, če pa ponudi preveč in se mi zdi nerealno pol višek odklonim in vzamem le tisto kar se mi zdi prav. Takemu ponavadi dam še skonto, ali pa se gremo nažret na moj račun če ima ravno cajt. Če ga nima pa še toliko bolje, več zame ostane.
Doslej sem v življenju prodal le enega, pa še tistega mi je žal. Pa ravno v najlepšega se je tip zapičil......jbga zj. Denar sveta vladar. Nisem požrt na cvenk ampak čisto imun pa tut nisem :lol: žal še niso iznašli cepiva proti temu virusu.
No včasih pa tudi mal cvenka prav pride, da ni žeja prehuda......brez hrane ni problem (raje lačen kot brez samuraja) brez tekočine pa ne gre.....(raje brez samuraja kot žejen z njim)
Tega mi je sicer žal ampak nimam časa zanj in več kot leto stoji bogi revež in propada. Še sneg je padu na streho :evil: Lani sem z njim naredil le par km. Glih tok da ne zarusta vse....

renelj
Kraj: divača

Evola da pokažem kaj smo ustvarli!!

OdgovorNapisal/-a renelj » Ne Mar 06, 2011 11:10 am

Slika
slike avtka
Slika
Slika

Pa še motor,po dolgem času sem dobil fotoaparat :D
Slika
Slika

renelj
Kraj: divača

OdgovorNapisal/-a renelj » Ne Mar 06, 2011 11:15 am

Spomladi pa komplet prenova karoserije in notranjosti....

Bomo verjetno tudi malo barvo menjali :D

Vrni se na “Avtomobili in oprema”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov